Ατμόσφαιρα - Φωτισμός

Σκηνοθετούμε το γαμήλιο party σας δίνοντας μια glamorous νότα στη βραδιά σας και επιφυλάσσοντας πολλές εκπλήξεις στους καλεσμένους σας. Το entertainment team της Dj Creations είναι στη διάθεσή σας με ευφάνταστες προτάσεις φωτισμού πίστας και χώρου, πρωτότυπες ιδέες αρχιτεκτονικού uplighting και πολλές ανατροπές στα… σκηνικά.Πρωταγωνιστές, σε κάθε περίπτωση παραμένετε… εσείς!

party gamou sto spiti

Φωτισμός Χώρου

Επειδή αυτή η μέρα οφείλει να σχεδιαστεί έως και την παραμικρή της λεπτομέρεια, η ομάδα της Dj Creations σας προτείνει ευφάνταστες ιδέες για το γενικό φωτισμό του χώρου της δεξίωσης, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως αρχιτεκτονικά tricks, θ’ αναδείξουν σημεία του χώρου και θα συμβάλλουν στη δημιουργία κατάλληλης ατμόσφαιρας. Η είσοδος, τα τραπέζια των καλεσμένων, αλλά και ο περιβάλλων χώρος αποτελούν τον ιδανικό «καμβά» για εντυπωσιακά uplighting applications!

fotismos pistas dancefloor lights 1

Φωτισμός Πίστας

Ο κατάλληλος φωτισμός της πίστας είναι «σύμμαχος» της μουσικής κάλυψης της εκδήλωσης, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να υλοποιείται από την ίδια ομάδα. Οι έμπειροι light engineers της Dj Creations αναλαμβάνουν το dance floor lighting και συνοδεύουν αρμονικά τη βραδιά με μια σκηνοθετική ματιά. Με προτάσεις κινούμενου φωτισμού (που διατηρούν το beat ή το ατμοσφαιρικό mood), αλλά και στατικού ambient lighting, όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στους πρωταγωνιστές της βραδιάς, δηλαδή σ’ εσάς και τους καλεσμένους σας.

String Lights

Μία ακόμα ρομαντική πρόταση φωτισμού είναι το String Lighting ή αλλιώς ο φωτισμός με γιρλάντες ή φαναράκια που τοποθετούνται είτε στην οροφή του χώρου, είτε στα τραπέζια των καλεσμένων σας. Ανάλογα με το concept που θα επιλέξετε για όλη τη βραδιά, οι light engineers της Dj Creations θα σας προτείνουν την ιδανική λύση που θα… φωτίσει τη βραδιά άκρως ατμοσφαιρικά και θεαματικά!

Φωτιζόμενα γράμματα για γάμο

Wedding Letters

Πρόκειται για ένα trend που κερδίζει ολοένα και περισσότερους μελλόνυμφους. Τα αρχικά των ονομάτων σας, λέξεις ή και φράσεις μετατρέπονται σε εντυπωσιακά στοιχεία φωτισμού και αποτελούν το ιδανικότερο καλωσόρισμα για τους καλεσμένους σας, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν μια εξαιρετική αφορμή για να δώσετε τη δική σας προσωποποιημένη πινελιά στο χώρο.