Δυναμική είσοδος γάμου

Αυτή είναι η βραδιά σας, τα φώτα είναι στραμμένα πάνω σας, το ίδιο και τα βλέμματα και οφείλετε να κάνετε μια θεαματική είσοδο! Η ομάδα της Dj Creations φροντίζει γι’ αυτό με ειδικά effects και φαντασμαγορικές ιδέες.

Προβολή μονογράμματος - Πρωτότυπη είσοδος γάμου

Φανταστείτε τα μονογράμματά σας, την ημερομηνία του γάμους σας, τον αγαπημένο σας στίχο τραγουδιού ή το quote που σας εκφράζει, φωτισμένο σ’ ένα ευδιάκριτο σημείο, ορατό από όλους τους καλεσμένους. Η προβολή μονογράμματος είναι ένα ειδικό effect που θα δώσει έναν προσωποποιημένο χαρακτήρα στο χώρο το οποίο θα εμφανιστεί λίγο πριν την είσοδό σας, αλλά να παραμείνει καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης. 

Εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε το ιδανικό gobo projection (με συγκεκριμένο concept, τη γραμματοσειρά, καθώς και background), να σας συμβουλέψουμε για το ποιο είναι το ιδανικό σημείο προβολής του μονογράμματος και να υλοποιήσουμε την ιδέα σας. Εσείς, μένει μόνο να το απολαύσετε μαζί με τους καλεσμένους σας.

 

Τραγούδι γάμου είσοδος ζευγαριού

Το αγαπημένο σας τραγούδι σηματοδοτεί πολλά για τη σχέση σας. Επιλέγοντάς το ως πρώτο σας χορό, σας μεταφέρει σ’ εκείνη τη μαγική στιγμή που νιώσατε ότι πετάτε στα σύννεφα. Εμείς, σας δίνουμε την ευκαιρία να χορέψετε όντως στα σύννεφα μ’ ένα από τα πλέον εντυπωσιακά effect που αγαπούν οι νεόνυμφοι:

Ο ξηρός πάγος (εντελώς ακίνδυνος, καθόλου χημικός και ιδανικός για κλειστούς χώρους) θα δημιουργήσει ένα ονειρικό σκηνικό που θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικά και θα χαρίσει ένα υπέροχο θέαμα στους καλεσμένους σας.

enaeria

Εναέρια Πυροτεχνήματα

Εάν η εκδήλωσή σας πραγματοποιηθεί σε ανοιχτό χώρο, τα εναέρια πυροτεχνήματα είναι ένα εφέ που σίγουρα θα συγκινήσει τους πάντες και θ’ αποτελέσουν τη μόνη στιγμή που οι καλεσμένοι θα στρέψουν το βλέμμα τους κάπου αλλού εκτός από εσάς! Η ομάδα της Dj Creations έχει πιστοποιημένους και έμπειρους πυροτεχνουργούς ώστε να σας προτείνει μία άκρως σκηνοθετική πρόταση που θ’ ανταποκρίνεται σ’ όλα τα standards ασφαλείας και σίγουρα θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

Επιδαπέδια Πυροτεχνήματα

Εναλλακτικά, η ομάδα της Dj Creations σας προτείνει λύσεις και για εσωτερικούς χώρους προσφέροντας σας υπηρεσίες επιδαπέδιων πυροτεχνημάτων κατά την είσοδό σας στο χώρο της δεξίωσης ή σε όποια στιγμή θεωρηθεί κατάλληλη για… μια Grande κορύφωση. Και σ’ αυτήν την περίπτωση, κάθε μας πρόταση είναι απόλυτα ασφαλής και θα πυροδοτήσει μόνο θετικά σχόλια από όλους!

δυναμικη εισοδοσ γαμου